Iulia

01

Hello! Ma numesc Iulia, sunt din Braila si am 25 de ani. Azi sunt foarte fericita! Mi-am îndeplinit inca o dorinta: tocmai mi-am facut operatie cu implant de silicon. Colaborez cu acest studio de videochat de 3 ani de zile. La inceput a fost putin mai greu deoarece nu stiam limba engleza foarte bine, insa cu seriozitate si perseverenta am invatat foarte multe lucruri. Echipa Bliss Studio m-a ajutat foarte mult, m-a sprijinit si mi-a oferit tot ce am avut nevoie ca sa capat experienta necesara. Acum sunt foarte multumita de realizarile mele, cunosc 3 limbi straine la nivel avansat, am o masina, ma pot intretine singura in Bucuresti, imi ajut parintii financiar si fratele mai mic, imi platesc facultatea. Sincer, la acest job chiar nu doresc sa renunt, nici macar dupa ce imi termin studiile, chiar daca in paralel voi avea si alt loc de munca. Multumesc Bliss Studio!

 

Cristina

02

Cristina este numele meu, sunt din Bistrita si sunt studenta la ASE. Am venit in Bucuresti la facultate. La inceput am locuit la niste rude, dar apoi am fost nevoita sa ma mut. Parintii m-au ajutat cat au putut, dar apoi a trebuit sa imi gasesc un job. Am cautat in multe domenii, dar nu am gasit nimic convenabil, in primul rand ca si program, fiind la facultate la zi, nu imi permiteam sa lipsesc foarte mult. O colega de a mea mi-a spus despre videochat, despre acest studio in care ea lucreaza de lainfiintare. Asa am avut curaj si incredere si am fost la un interviu, am fost acceptata si totul e in regula. Ma intretin singura, imi permit sa platesc o chirie destul de scumpa, locuiesc singura intr-un apartament cu 2 camere. Nu regret colaborarea cu Bliss Studio. E minunat!

 

Ana Maria

03

Ma numesc Ana Maria si sunt din Bucuresti. Am inceput sa lucrez în acest domeniu “videochat” in urma cu 6 ani. Doi ani de zile am lucrat in diverse studiouri, apoi de acasa. Ma saturasem sa tot umblu din studio in studio deoarece nu gaseam ceea ce imi doream eu: seriozitate, colectiv minunat, intelegere si conditii bune de lucru. De 4 ani lucrez la Bliss Studio, unde ma simt minunat. Acest job mi-a oferit posibilitatea de a-mi cumpara o masina, de a-mi plati facultatea si astfel nu mai sunt intretinuta de parintii mei, ci dimpotriva eu ii pot ajuta financiar.

 

Gabi

04

Ma numesc Gabi, am 22 de ani si locuiesc in Bucuresti. Am ales sa lucrez cu Bliss Studio acum 4 ani cand eram studenta. Nu credeam ca acest job in videochat o sa mi se potriveasca atat de bine. In acest timp am castigat suficent incat sa duc o viata mai mult decat decenta si am reusit chiar sa imi cumpar masina pe care mi-am dorit-o. Recomand cu toată caldura. Incercati si voi… cu siguranta nu o sa regretati.

 

Diana

05

Hello! Sunt Diana, am 30 de ani, din Fundulea. Sunt casatorita si am 2 copii. La inceput aveam o parere foarte proasta despre cele care fac videochat, pana la un moment dat, cand doua dintre

prietenele mele, de asemenea si ele casatorite, una dintre ele cu copil, au inceput sa lucreze in acest domeniu si erau foarte încantate. Acum 2 ani si 9 luni, sotul si fiul cel mic au avut un accident de masina, ceea ce a necesitat o perioadă lungă de spitalizare, cheltuieli mari. Dintr-un salariu de bugetar nu aveam cum sa fac fata. Atunci m-am hotarat sa fac videochat si nu imi pare rau. O perioada am avut 2 joburi în paralel, dar am renuntat la cel de functionar si am ramas model videochat. Daca colaborati cu Bliss Studio nu o sa va para rau. Aici intr-adevar se lucreaza legal si nu am stat niciodata in stres ca poate veni un control sau ca voi fi data la TV si ma vor vedea toti consatenii mei din Fundulea. La inceput a fost greu pentru ca faceam naveta zilnic, dar a fost cu folos, si nu imi pare rau. Multumesc echipei Bliss Studio!

 

Alexandra

06

Buna fetelor! Nu aveti curaj sa lucrati in acest domeniu? Pacat. Macar incercati. Eu de la 19 ani lucrez în domeniu. Acum am 22  de ani. In acesti 3 ani am capatat experienta nu doar in acest domeniu, dar si în viata. Am invatat sa vorbesc si sa scriu la nivel avansat 2 limbi străine, am vazut lumea cu alti ochi, ma intretin singura si urmez o facultate la zi. Acest domeniu e ok atât din punct de vedere financiar cat si al programului. Bliss Studio mi-a oferit ceea ce am avut nevoie pentru a invata si a ma simti comfortabil. Aici ma simt bine in largul meu, colaborez cu o echipa de profesionisti. Incercati si voi fetelor!

Va pup,

Alexandra

 

Georgiana

07

Buna! Sunt Georgiana, locuiesc în Bucuresti si am 28 de ani. Eu si prietenul meu am hotarat sa ne casatorim. Am visat la asta decativa ani, numai ca situatia financiara nu a fost de mare ajutor.

Amandoi avem salariu de 2000 lei pe lună. Acesti bani nu ne ajung pentru chirie si pentru restul, dar sa mai facem si economii. Sincer nu am vrut sa facem credit la banca, deoarece vom plati

ani de zile si in ziua de azi nunta e un risc. E posibil sa iasa bine, sau nu. Acesta a fost visul meu sa fiu mireasa si sa am o nunta cat de cat fastuoasa. Mi-am indeplinit visul lucrând la Bliss Studio.

Am avut retineri la inceput, insa mi-au dat dovada de profesionalism, incredere si pot spune ca nu voi renunta la acest job si nici la acest studio de videochat. Sotul meu este de acord sa continui acest job. Lucrez legal, am program flexibil, iar acum, ca am facut nunta mai avem sa ne cumparam o casa. Sper sa imi indeplinesc acest vis in cativa ani. Viva Bliss Studio!