Bliss Studio este rezultatul muncii noastre de peste 6 ani in industria videochatului din Romania. Ne face o desorebita placere sa iti spunem cateva lucruri despre noi si sa te invitam la studio pentru un mic interviu unde ne putem cunoaste mai bine. Pana la acel interviu ar trebui sa stii despre noi ca suntem sot si sotie, ambii cu studii superioare si pregatire in domeniul afacerilor, dinamici si mereu dispusi sa incerce ceva nou.

In cautarea a “ceva nou” eram acum 6 ani cand am pornit aceasta afacere, o afacere intr-un domeniu mai mult decat tabu la aceea vreme, dar una dintre putinele percepute ca fiind de viitor si cu un real potential de succes. Am decis asadar sa pornim la drum, am fost inregistrati intr-un cadru legal inca de la inceput, iar acest lucru ne-a permis dezvoltarea unui sistem de lucru foarte bine pus la punct. Intreaga istorie este destul de greu de cernut pe foaie, insa pe scurt iti putem spune despre noi ca am fost, suntem si vom ramane doi oameni dedicati studioului si modelelor noastre, mereu atenti la noutatile din domeniu si mereu atenti la nevoile fiecarui partener sau angajat Bliss Studio.

Incepand cu anul 2017 am semnat noi contracte de parteneriat cu oameni de succes din domeniu, oameni ce asigura o comunicare directa cu staff-ul fiecarui site partner, astfel studioul nostru se bucura de un statut special in cadrul multor siteuri de succes la nivel global. Ne vom opri aici cu descrierea, stim ca lauda de sine nu miroase a bine, asadar in loc sa ne laudam preferam o altfel de abordare, preferam sa te avem in echipa  noastra si sa fim impreuna laudati pentru reusita si excelenta in ceea ce facem.  Te asteptam cu drag in echipa.

 

Cu drag,

Echipa Bliss Studio