20May

Tendințe manichiură în 2017

Pentru că sezonul estival mai că a inceput iată mai jos câteva idei pentru o manichiură in vogă in această vară.

Sezonul actual se traduce prin diversitate stilistică, iar manichiura este vedetă. Se poartă modele ultracolorate, accente ombré, variante minimaliste sau tușe grafice.

Pune accent nu asupra unghiilor în sine, ci a cuticulelor. Aplică un lac transparent sau nude, pentru a da unghiilor un aspect gingaș. Pentru un finish spectaculos pune marginile in evidență prin trasarea unor linii aurii, ultrametalice si transformă manichiura în cel mai hot accesoriu pe care îl ai.

manichiura 1

Jocuri grafice: pentru o vară veselă si jucăușă poartă o manichiură în pattern-uri grafice! Secretul unui astfel de model constă în modalitatea prin care nuanțele naturale sunt asociate cu cele vibrante.

manichiura2

Efectul ombré face furori si in ceea ce privește manichiura. Stiliștii o realizează prin alăturarea a două sau mai multe nuanțe contrastante.

manichiura3

Noul French: incă o dată stiliștii demonstrează cum un trend classic nu are varstă. Pentru o interpretare modernă incearcă o nuanță metalică in locul albului. Manichiura ta va fi vedetă!

manichiura4

Pink Mania: vara asta pink is the new black în manichiură. Pentru un look romantic poartă această culoare în nuanțe dulci, blânde și feminine. Un mare avantaj al acestei manichiuri este că se potrivește perfect oricărei ținute.

manichiura 5

ABOUT THE AUTHOR

admin