07Feb

Cel mai trendy job printre tinerele frumoase: videochat-ul

Studio Bliss este una dintre cele mai serioase firme din București care se ocupă de un domeniu puțin mai controversat în România, dar care este pe deplin acceptat în țările mai dezvoltate, anume videochat-ul. În prezent există numeroase studiori de videochat în întreaga țară, acest tip de afacere bucurându-se de un adevărat succes pe parcursul ultimilor ani. Potrivit Wikipedia, videochatul este un serviciu web care permite utilizatorilor de internet să comunice între ei și în regim video (+ audio) pe lângă modul de conversație text.Un tip aparte de videochat este videochatul erotic numit și camgirl(en) – o activitate de expunere pentru o anumită perioada a unui model (femeie sau bărbat) în fața unei camere web, gratis sau contra plată. Se pare că acesta a apărut începând cu prima jumătate a anilor 90 și își are rădăcinile în Marea Britanie si Statele Unite. Odată cu evoluția tehnologiei, videochatul  a ajuns o modalitate intens practicată de numeroși utilizatori, prin care pot comunica și se relaxa interacționând cu modele.

Vedem tot mai multe anunțuri în ziare, pe grupuri de pe Facebook sau pe site-urile de recrutare a forțelor de muncă cu oferte ale diverselor studiouri de videochat din țară, ceea ce confirmă faptul că acest tip de afacere este legală și din ce în ce mai acceptată în societatea actuală. Tinere din toate mediile sociale, cu studii sau nu, dar care au un aspect plăcut și sunt sigure pe ele, pot opta cu usurință pentru acest tip de job, aceasta fiind o oportunitate de a câștiga cu ușurință bani și fără să existe niciun risc de a fi depistate de rude sau prieteni, deoarece majoritatea dintre aceste studiouri au site-uri care restricționează accesul din țară. Astfel, identitatea le este protejată. Totodată, acesta este un mod de a scăpa de inhibiții și de a interacționa cu persoane din întreaga lume.

Chiar dacă pare puțin credibil, videochatul are numeroase avantaje. Printre ele se numără anonimitatea, ceea ce oferă un sentiment de siguranță. Chiar și așa, e posibil să îți întâlnești prin acest intermediu sufletul pereche, existând numeroase cazuri printe utilizatori care au ajuns să aibă relații de durată cu cele din spatele camerelor web. Pe de altă parte, dacă interlocutorul nu este pe placul modelului, aceasta are libertatea de a incheia discuția. Datorită libertății care ți-o conferă comunicarea intermediată de un webcam, poți să stabilești legături deosebite cu utilizatorii, ajungând să le cunoști cele mai intime secrete.

Prin urmare, videochatul reprezintă un job foarte la modă, practicat de tinere din toată lumea, care aleg să câștige mulți bani printr-un efort minim, în condiții de confort și lux, ajutându-le la promovarea imaginii de sine.

Bliss Studio – Video Chat Bucuresti oferă un salariu fix de 400 de EURO + COMISION de 50 % din încasări.

 

Website: www.blissstudio.ro

Facebook: https://www.facebook.com/Angajari.Videochat.Bucuresti/

 

Sursa: Click Aici!

ABOUT THE AUTHOR

admin